Välkomna
Optimum Bilvård

Optimum Bilvård

till Bålsta eller Kungsängen


Super Service


Hitta fantastiska erbjudanden hos oss på Optimum Super Bilvård.

Optimum Bilvård erbjuder er högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser och dessutom med oslagbar service och support med ett leende. Våra vänliga och erfarna personal hjälper dig att hitta rätt tjänst till ditt fordon som passar din budget.

 Vi ser fram emot att tjäna dig och samhället i många, många år!

Kontakta gärna oss så vi kan få hjälpa Dig!


Obs. Vid super service bjuder vi dig att vår personal hämta din bil, och lämna den tillbaka gratis!


Keramiskt lackskydd:

Keramiskt lackskydd är den senaste tekniken inom bilskydd. Det läggs på bilen i samband med polering. Keramisk lackförsegling är en form av lackskydd som ger en väldigt hård yta på lacken.
Keramisk lackförsegling ger ett utmärkt skydd för din bil – en yta som har fått ett keramiskt lackskydd avvisar vatten och smuts och skyddar mot olika UV strålar, oxidering, repor, luftföroreningar, vägsalt, insekter och damm som en bil kan utsättas för i trafiken.
Keramisk lackförsegling behåller dess glans utan att behöva lacka om och tvätta den lika ofta som annars.

Vi lämnar upp till 5 års garanti på behandlingens skyddande effekt.

Intresserad av att ge din bil extra skydd och ny glans med hjälp av en keramisk lackförsegling? Du är välkommen att kontakta oss!

Glasförsegling:

När vi lägger på vårt medel för glasförsegling så kommer dina bilfönster i framtiden att avvisa smuts och regnvatten på ett mycket effektivt sätt. Vattnet glider av och du får bättre sikt i alla riktningar. Vindrutetorkarna får mindre att göra med hjälp av vår glasförsegling. Läs mer...

Intresserad av att öka säkerhet och ger en stor siktförbättring vid körning i dåligt väder med hjälp av en glasförsegling? Du är välkommen att kontakta oss!

Super helRekond:

Vi rekonditionerar bilen som gör att bilens utseende interiört och exteriört återställas så nära nyskick som möjligt.

Utvändig rekonditionering:
Kaross och fälgar avfettas med ett miljövänligt alkaliskt avfettningsmedel och tvättas sedan grundligt. Vi väljer att använda ett tjär- och asfaltsborttagningsmedel, vilket löser upp detta så att bilen blir riktigt ren efter tvätten. Lacken maskinpoleras med ett polermedel som anpassas efter lackens skick så att repor och oxider avlägsnas. Slutligen lägger vi på ett vax som ger långvarigt skydd mot smuts, salt och trafikfilm. Fönstren putsas, gummilister och däcksidor behandlas.

Invändig rekonditionering: En komplett invändig rengöring (stortvätt)
Bilen dammsugs i kupé och bagageutrymme, Fönstren putsas och instrumentpanel och övriga plast- och gummidetaljer görs skinande rena. Dörrkanterna vaxas. Syftet är att hela bilen ska kännas fräsch och att nybilskänslan ska komma tillbaka.

Obs.

Med Super helrekond ingår också rökborttagning, luktborttagning samt fläckborttagning  djurhår - på klädsel.
Intresserad av att fräscha upp din bil och göra den tillbaka snygg och fin ? Du är välkommen att kontakta oss!

Hygienpaket

Med Hygienpaket steriliserar vi bilen genom att eliminering av smuts, damm, fläckar, mögel, bakterier, .. och gör din bil tillbaka Komfort, snygg och fin.

Vi använder OZONGENERATOR som tar bort dålig lukt och steriliserar din bil från odörer, bakterier och virus. Ozon är ett av de mest effektiva och miljövänliga steriliserande ämnena och omvandlas till syre efter oxidering.

I Hygienpaket ingår bland annat Super Utvändig/Invändig Tvätt, klädseltvätt, Djur hårborttagning, Rengöring av bagageluckan samt asfaltborttagning.

Obs.Behandlingstid tar upp till 3 timmer

Intresserad av att fräscha upp din bil och göra den tillbaka snygg och fin? Du är välkommen att Boka här


Optimum Snabb Keramisk Skyddslack

Optimum Snabb Keramisk Skyddslack är en hållbar snabbförsegling till ett rimligt pris.

Optimum Snabb keramisk ger hög glans och hög avstötningsförmåga, som leder till att din bil ska ha betydligt bättre självrengörande egenskaper samt en utmärkt glans och lyster.

Optimum Snabb keramisk håller sig på bilen upp till tre månader och ger bästa möjliga hydrofobiska effekt och återupplivar lackskydd.

Vad är hydrofob?

En hydrofob (av grekiskans hydro'phobus där hydro betyder "vatten" och fobos, "fruktan") är en molekyl eller molekyldel som tenderar att inte komma i kontakt med vatten.
Intresserad av att fräscha upp din bil och göra den tillbaka snygg och fin ? Du är välkommen att kontakta oss! eller att boka